Budućnost proricanje

Budućnost proricanje

Kada želimo saznati šta nas čeka u vremenu koje dolazi to možemo preko neke tehnike proricanja. Budućnost proricanje naglasak stavlja na sve buduće događaje, kao i na načine na koje će se pojedini događaji odigrati, ali i aktere budućih događaja. Proricanje budućnosti se može napraviti na više načina.

Ukoliko se odlučimo da konzultirati karte, možemo dobiti veoma konstruktivne odgovore, ali je poželjno unaprijed formulirati pitanje.

Svaka se karta odnosi na određene segmente života, utjecaje drugih osoba, i buduće događaje.

Ukoliko su karte sa negativnim sadržajem grupirane u jednu cijelinu i nalaze se jedna pored druge u jednom redu, to je znak da će osoba imati jako težak period u životu ili da ga je već imala, ovisno u kojem se redu nalazi skupina karata. Nasuprot ovome, skupina pozitivnih karata ukazuje na dolazak liepih vijesti koje će biti ključne za život osobe i njenu budućnost.

Budućnost proricanje nam omogućava ulaz u svijet mistike i tajni

Cilj perceptivnog pogleda na budućnost jest saznanje o svemu što smo godinama hteli saznati, i što nam je dugo stvaralo dileme i nedoumice.

Ulaz u novi svijet mistike pun novih detalja u čovjeku stvara poseban osjećaj. Nekada dobivamo saznanja koja ne želimo prihvatiti i koja se zapravo prilično razlikuju od onoga o ćemu smo prvenstveno razmišljali. Ukoliko pak želimo doći do pravih saznanja i istina, i da ih učnkovito ih iskoristiti u svoju korist, potrebno je sve novosti čuti do kraja, prihvatiti ih i napraviti detaljnu strukturalnu analizu svog života, uz transformaciju pojedinih segmenata i uz korištenje saznanja budućih događaja kako bi se našla energetska ravnoteža života u onom segmentu na koji mi možemo utjecati.

Karte su duhovni alat koji u svakom trenutku ergetski daje prikaz svega onoga što nas očekuje, bez obzira da li se radi o  saznanjima za sutrašnji dan, ili pak o saznanjima za desetljeće koje dolazi.

Na neke segmente možemo djelovati, ali na pojedine ne. Putevi sudbine nam pružaju pravo izbora da svoj život živimo na svoj način. Koliko se potrudimo da živimo u harmoniji sa Nebom i Zemljom, toliko ćemo nagrade dobiti. Na nama samima je izbor, a budućnost proricanje nas upućuje i predočava nam da je život neprestana ying-yang borba. I zato nam je, da bi živjeli u miru, potrebno pronaći ravnotežu u nama samima.

Budućnost proricanje od 0-24!