Proricanje tarot sagledavanje budućnosti

Proricanje tarot sagledavanje budućnosti

Od davnina je čovek želio saznati što mu donosi budućnost, kao i otkriti tajne vremena koje su ispred njega.

Mnogo je načina na koje možemo sagledati budućnost. Jedan od načina je svakako – proricanje tarot sagledavanje budućnosti. Tarot kao drevni ezoterični sistem daje uvid u sve ono što je nevidljivo i što se ne može vidjeti u materijalnom, fizičkom svijetu.

Proricanje tarot sagledavanje budućnosti se može raditi na više načina

Jedan od zanimljivijih je tarot otvaranje pet zlatnih čaša.

Tarot otvaranje 5 zlatnih čaša nam daje cijelokupan uvid u naš život. Svaka karta ima svoj utjecaj i značaj.

Karte u otvaranju imaju slijedeća značenja:

  • Prva čaša – Prva karta; predstavlja onog tko pita i njegovu situaciju.
  • Druga čaša – Druga karta; predstavlja financijsku situaciju onog tko pita i njegove potencijale.
  • Treća čaša – Treća karta; predstavlja ljubavnu situaciju i sve što ima veze sa ljubavlju.
  • Četvrta čaša – Četvrta karta; predstavlja raskršće života i sudbinske potencijale.
  • Peta čaša predstavlja smetnje i uplive drugih osoba

Ovo tarot otvaranje pruža vrlo slikovit prikaz budućnosti, ali i ukazuje na sve prepreke i smetnje drugih. Proricanje tarot sagledavanje budućnosti kroz tehniku 5 zlatnih čaša je vrlo često  korišteno kod situacija kada osoba ne može zasnovati obitelj npr,. zato što otkriva razloge zbog kojih nije došlo do ostvarenja  obiteljske sreće. Tarot otvaranje 5 zlatnih čaša nam otkriva postoji li obiteljsko prokletstvo, negativni uplivi energije koji bi mogli biti uzrok velike stagnacije u ljubavnoj ili drugoj sferi života.

U ovom otvaranju, pojava kupova, posebno karte II kupa, je siguran pokazatelj da osoba ima mogućnost ostvari se kroz bračni život, kao i ostvariti potomstvo. Pojava karte Vrag je pokazatelj prokletstva i loše karme, i ukazuje na to da su tretmani za energetsko čišćenje neophodni.

Proricanje tarot sagledavanje budućnosti nam pored navedenog može pomoći i u otkrivanju financijskih i poslovnih blokada, te pomoći nam u pronalaženju optimalnog riješenja. Tarot otvaranje 5 zlatnih čaša je naš putokaz ka budućnosti i ostvarivanju svih naših potencijala na putu prema uspehu.

Proricanje tarot sagledavanje budućnosti nam može pomoći da se oslobodimo svih onih loših energetskih utjecaja u životu kako bi dosegli potrebnu sreću, ljubav i zadovoljstvo.

Proricanje tarot sagledavanje budućnosti od 0-24!