Anđeoske poruke proricanje

Anđeli su duhovna bića koja nas čuvaju i žele nam dobro. Ukoliko želimo dobiti poruke od njih, trebamo potpunop vjerovati u mudre poruke koju nam šalju. Anđeoske poruke proricanje nam pružaju uvid u predstojeće izazove, dajući nam ohrabrenje i duhovni poticaj.

Saznaj više

Anđeoske karte proricanje

Anđeoske karte su karte koje nam mogu ukazati na najskrivenije tajne i najmističnije događaje. One nam mogu pomoći da sami dođemo do konstruktivnih riješenja kako bi se određene situacije riješile.

Saznaj više

Proricanje iz listića čaja

Proricanje iz listića čaja ima jako dugačku svjetsku tradiciju. Iako se tradicionalno ovo proricanje veže za Kinu i Tajland, Kinezi ne smatraju ritual sa čajem za proricanje – za njih je to uobičajeni ritual, folklorni dio njihovog naroda. Postoji više načina za proricanje iz listića čaja. Također postoje i određena vjerovanja vezana za položaje listića čaja u šalici, a mnoge kombinacije imaju povoljnu simboliku dok samo određena oslikavaju nepogodnosti.

Saznaj više

Karte proricanje

Vjeruje se da karte imaju golemi energetski potencijal koji otvaranjem slikovito do može detalja prikazati sve događaje koji su se odigrali u našim životima, ali i ukazeti na sve ono što će doći. Karte proricanje nam mogu dati odgovore na najrazličitija pitanja i tako pomoći da sagledamo kakvo nam vrijeme dolazi sagledavajući svaki segment života.

Saznaj više