Proricanje budućnosti iz karata

Proricanje budućnosti iz karata

Karte su drevni duhovni alat koji nam može pomoći u proricanju budućnosti. Za proricanje budućnosti  se vjeruje da je staro koliko i sam čovjek. I pored velikog broja spiritualnih alata kroz vijekove, karte su uspjele sačuvti svoj utjecaj i opstati u vremenu. Postoji mnogo različitih špilova karata za proricanje i svaki ima svoju energiju i učinkovitost u proricanju sudbine. Proricanje budućnosti iz karata ima značajnu ulogu i u suvremenom svijetu, što pokazuju brojni modeli proricanja i veliki broj knjiga na temu karata i njihovih utjecaja.

Proricanje budućnosti iz karata nam daje sveukupnu sliku događaja

U današnjem je vremenu prisutno dosta tehnika proricanja kartama, a na taj način u određenom segmentu možemo saznati šta nas očekuje, šta nam u pojedinim momentima može biti od velike pomoći, kako da postupimo u složenim životnim situacijama i kakva iznenađenja nas očekuju u budućnosti.

Proricanje budućnosti iz karata nam daje sveukupnu sliku događaja koji dolaze, i vrlo se često događa da situacija bude sasvim drugačija od onoga što mi želimo (ili kako smo zamislili). Zato prije proricanja kartama i samih konzultacija treba biti dovoljno fokusiran i usmjeren na određen segment, kako bi se izbjegle eventuelane nejasnoće ili dvosmisleni odgovori.

Proricanje budućnosti iz karata nam može razjasniti pojedine situacije, ali i dati mnoge odgovore na nejasnoće ili nepotpune slike o pojedinim osobama. Proricanje budućnosti kartama stavlja energetsku težinu na ljude, okolnosti i događaje koji dolaze putem sudbine  na koju najvećim dijelom ne možemo utjecati.

Karte nam, svaka za sebe kao energetska cjelina, ukazuju na sve ono što dolazi iz pozitivnog, ali i na ono manje dobro što bi se moglo dogoditi kroz vrijeme. Slaganje i tumačenje svih karata će dati potpunu sliku budućih događaja –proricanje.

U ovoj ćemo praksi staroj nekoliko tisuća godina dobiti odgovore iz područja ljubavi, zdravlja i posla. Svaka karta kroz simbole i kombinacije otvara mogućnost razumijevanja vlastitog sudbinskog puta u budućnosti, kao i specifičnih situacija.

Proricanje budućnosti kartama daje nam simboličan odgovore iz sfere:

  • posla
  • ljubavi
  • napretka
  • putovanja
  • karijere
  • djece
  • ispunjenja ciljeva

Proricanje budućnosti iz karata od 0-24!