Tarot proricanje sudbine

Tarot proricanje sudbine

Proricanje sudbine nam može pomoći u dobivanju odgovora na mnoga životna pitanja. Jedan od najviše korištenih duhovnih alata poslijednjih godina su tarot karte. Svaka karta obiluje bogatom mističnom simbolikom. Ova nam drevna vještina omogućava otkrivanje važnih sudbinskih događaja, dajući nam savijete za riješavanje problema i prevladavanje izazova uvodeći nas u carstvo mudrosti i viših znanja. Tarot se sastoji iz dva dijela – velike i male Arkane. Svaka karta ima svoj energetski potencijal, značenje i utjecaj. Svaka grupa ima svoj element kojim vlada, kao i svoj energetski potencijal.

  • Kupovi se tradicionalno nadovezuju na emocije, topl osjećaje, ljubav, dom i sve ono što ima emotivni koncept. Kupovi pripadaju elementu vode.
  • Štapovi se tradiconalno nadovezuju na praktičnost, organizaciju i duhovne principe. Štapovi se inaće povezuju sa elementom vatre.
  • Mačevi se tradicionalno nadovezuju na karmu i teške energetske uplive. Oni pripadaju elementu zraka.
  • Pentakli se tradicionalno nadovezuju za materijalna načela života. Pentakli pripadaju elementu zemlje.

Svaki element nam otkriva što je potrebno kako da bismo došli do prosvijetljenja, savladavanja izazova i iskonskog ispunjenja.

Tarot proricanje sudbine kroz mistične arhetipove karata nam daje detaljne i jasne poruke iz mnogih aspekata života. Svaka karta u sebi objedinjuje sintezu drevnog znanja, dok jedinstvene kombinacije ukazuju na put harmonije, sklada i ravnoteže. Tarot proricanje sudbine nam otkriva puteve kreativnosti, novih viđenja svijeta, pomaže nam da dođemo do izobilja, ujedno nas upozoravajući i na opasnosti i potencijalnu štetu koja može doći od drugih.

Da bismo došli do ovih konstruktivnih saznanja, potrebno je uraditi detaljnu analizu kroz koju ćemo saznati svoj život, svoju životnu svrhu, uključujući i neposredne savijete vezane za oobitelj, ljubavnog partnera, zdravlje, posao i zaštito duhovnih vodiča. Sama moć tarota nalazi se u njegovoj sposobnosti da nam na sasvim jasan i praktičan način opiše sve one važne transformacije i neizbježne preokrete sudbine.

Tarot proricanje sudbine koristi opsežne metode i tehnike u kojoj svaka kombinacija pruža konkretne i vrlo važne informacije, otključavajući nam mistične tajne sudbine, vodeći nas do našeg potpunog prosvetljenja.

Tarot proricanje sudbine jedan je od načina da obogatimo svoj život novim znanjem, proširimo svoju svijest i otkrijemo u kojem području života možemo ostvariti najveći uspeh. Kroz ispreplitanje drevnih ezoteričnih znanja i moderne tehnike, otvaranja tarot proricanje sudbine pomoći će nam da sve potencijalne izazove pretočimo u prilike za stjecanje mudrosti i dublje razumijevanje života.

Tarot proricanje sudbine od 0-24!